EnglishMalay

Perkhidmatan Pemindahan Sarung Tangan Putih Premium

Barang Berharga Anda Di Tangan Selamat

Perkhidmatan pemindahan Sarung Tangan Putih 500x450px

As sebuah syarikat penyingkiran kelas pertama di UK, kami mempunyai lebih 25 tahun pengalaman berurusan dengan penghantaran yang paling sensitif dan berharga. Perkhidmatan pemindahan sarung tangan putih premium kami memastikan ketepatan masa, fleksibiliti dan komunikasi yang berkesan untuk memberikan pengalaman pelanggan yang tiada tandingan. Kami berbangga dalam menyediakan keadaan produk yang sempurna, pembungkusan, penyimpanan, pemasangan, dokumentasi dan perkhidmatan lain.

Mengapa Pilih Perkhidmatan Pemindahan Sarung Tangan Putih Kami?​

Sama ada karya seni mahal, lukisan, barangan antik, perabot halus, cina rapuh, kaca atau barang koleksi bernilai tinggi yang lain, tiada objek yang kami tidak boleh tawarkan perkhidmatan pemindahan sarung tangan putih yang sangat selamat dan diperibadikan. Kami berbangga dengan perkhidmatan diperibadikan yang kami sediakan untuk setiap pelanggan, dan kami sentiasa melampaui jangkaan anda.

Perkhidmatan Pemindahan dan Penyimpanan Sarung Tangan Putih Profesional

Pemeriksaan dan perancangan di tapak

1. Pemeriksaan dan Perancangan

Berikutan penilaian menyeluruh di tapak, kami akan membentangkan pelan terperinci yang menggariskan kaedah pembungkusan dan pengangkutan untuk item anda. Pelan ini akan termasuk jadual indikatif dengan garis masa yang tepat dan peruntukan sumber untuk pertimbangan anda.

Perkhidmatan Pembungkusan dan Peti Seni

2. Pembungkusan Profesional, Peti dan Pengangkutan Selamat

Jangan risau lagi tentang keselamatan karya seni berharga anda. Di Cube, kami menyediakan perkhidmatan pembungkusan, peti dan pengangkutan yang selamat yang direka khusus untuk barangan berharga anda. Pasukan kami yang berpengalaman akan memantau dan mengawasi keseluruhan proses dari awal hingga selesai, memastikan pelaksanaannya lancar dan berjaya.

Bangunan kemudahan penyimpanan terkawal Iklim Cube

3. Kemudahan Penyimpanan Terkawal Iklim

Kemudahan gred pelaburan kami, terkawal iklim menawarkan suhu terkawal dengan teliti dan rak yang dipesan lebih dahulu untuk khazanah anda yang tidak boleh diganti, daripada seni halus, barangan antik, perabot mewah hingga koleksi wain dan couture yang indah. Kod selamat diperlukan untuk mengakses kemudahan storan dengan pemantauan CCTV 24/7.

Siapa Pelanggan Kami?

Perkhidmatan Pemindahan Sarung Tangan Putih kami (di UK) dipercayai oleh banyak muzium, galeri, pameran dan hotel mewah yang berprestij

Perkhidmatan Pemindahan Sarung Tangan Putih
Pembuangan Rumah Premium
Perkhidmatan Pengurusan Seni Halus Cube

Siapa yang Kami Bantu

PERMINTAAN UNTUK PANGGILAN BALIK

Kami sentiasa bersedia untuk berbincang

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan sila lengkapkan butiran anda di bawah dan ahli pasukan kami akan menghubungi anda semula.

Cube Self Storage PJ Facility

Alamat kami

2A, Jalan 51a/243, Seksyen 51a, 46100 Petaling Jaya, Selangor

Hubungi Kami

WhatsApp Sahaja: +6014 9613565
Mobile: + 6019 4914639
Pejabat: +603 77729171

Quote Pantas

Quote Pantas
Tutup

Waktu Perniagaan Hari Keputeraan Yang di-Pertuan Agong

Daulat Tuanku

[NOTIS CUTI]

Sila ambil perhatian tentang waktu buka khas kami semasa cuti!

Waktu Buka Cuti Perkhidmatan Pelanggan:

6hb Jun 2022 - 9 pagi - 4 petang

7 Jun 2022 – Waktu Buka Biasa

Kemudahan storan kami kekal dibuka semasa Hari Keputeraan Yang di-Pertuan Agong dan semua pelanggan storan sendiri boleh mengakses unit mereka seperti biasa.

×