EnglishMalay

Sewaan Ruang Gudang Atas Permintaan

Skalakan perniagaan anda dengan risiko yang rendah. Marilah kita melakukan tugas berat.

Sepanduk gudang

Jika anda cari ruang gudang yang dipesan lebih dahulu untuk menyewa, kami mempunyai apa yang anda perlukan. 

Tidak seperti kami unit simpanan, anda tidak terhad kepada kawasan yang dipratentukan. Anda boleh menyimpan peralatan berat, perabot besar, inventori produk dan segala-galanya yang tidak sesuai dengan bilik. Gudang yang dipesan lebih dahulu akan menyediakan ruang penyimpanan mengikut keperluan anda.

Pilihan sewa gudang atas permintaan kami membolehkan anda mulakan kecil-kecilan dan naikkan tanpa mengeluarkan peluh. Jika anda seorang MNC, PKS atau perniagaan e-dagang, gudang kami ialah penyelesaian yang sempurna untuk mengembangkan perniagaan anda dengan cara yang bijak.

Ruang Penyimpanan Fleksibel

Skalakan Ruang Anda Naik atau Turun Dengan Mudah

Dapatkan ruang gudang anda sendiri untuk disewa. Naikkan atau turunkan skala pada bila-bila masa, dan kekalkan kawalan aliran tunai anda

Tempoh-Penyimpanan Fleksibel

Tempoh Penyimpanan Fleksibel

Perlukan gudang jangka pendek? Tiada masalah. Tidak kira berapa lama anda perlu menyimpan barang anda, kami boleh membantu. Perkhidmatan pelanggan kami akan sentiasa memberikan anda nilai terbaik untuk wang anda.

Penyimpanan Selamat

Keselamatan & Pencegahan Kebakaran 24/7

Kemudahan canggih kami dilengkapi sepenuhnya dengan pemantauan CCTV, penggera kebakaran dan pengesanan asap untuk mengelakkan sebarang kehilangan atau kerosakan yang tidak diingini.

Akses Mudah Memunggah & Memunggah

Pandu terus ke ruang pemunggahan gudang untuk memuatkan atau memunggah stok anda. Gudang kami dilengkapi sepenuhnya dengan lif kargo yang boleh memuatkan barang-barang besar dengan mudah, dengan pelepasan yang mencukupi untuk forklift.

Peti

Penyelesaian Penyimpanan Sehenti

Perlukan lebih banyak perkhidmatan perniagaan seperti penggerak dan palet? Kami akan membantu mengatur logistik anda menggunakan rangkaian rakan kongsi dan pembekal perkhidmatan kami. Bersantai sementara kami datang untuk mengambil barang anda dan memindahkannya ke ruang gudang kami yang selamat.

Gudang Cube untuk perniagaan
Gudang Cube - sepanduk kenalan

PERMINTAAN UNTUK PANGGILAN BALIK

Kami sentiasa bersedia untuk berbincang

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan sila lengkapkan butiran anda di bawah dan ahli pasukan kami akan menghubungi anda semula.

Cube Self Storage PJ Facility

Quote Pantas

Quote Pantas
Tutup

Waktu Perniagaan Hari Keputeraan Yang di-Pertuan Agong

Daulat Tuanku

[NOTIS CUTI]

Sila ambil perhatian tentang waktu buka khas kami semasa cuti!

Waktu Buka Cuti Perkhidmatan Pelanggan:

6hb Jun 2022 - 9 pagi - 4 petang

7 Jun 2022 – Waktu Buka Biasa

Kemudahan storan kami kekal dibuka semasa Hari Keputeraan Yang di-Pertuan Agong dan semua pelanggan storan sendiri boleh mengakses unit mereka seperti biasa.

×