EnglishMalay

FAQ

Semua yang Anda Perlu Tahu Tentang Penyelesaian Angkasa Kami

Pada Suhu Ambien

Bahan Haram
Contoh: Ubat seludup, ubat preskripsi

Produk makanan / Mudah rosak
Contoh: Buah-buahan, makanan laut, daging, produk tenusu

Organisma Hidup
Contoh: Haiwan peliharaan, tumbuhan

Cecair mudah terbakar
Contoh: Cecair pemetik api, petrol, diesel, minyak tanah, minyak motor, cat

Bahan Beracun
Contoh: Bahan kimia pertanian, racun perosak

Bahan letupan
Contoh: Peluru, bunga api

Gas
Contoh: Tangki menyelam, gas perkhemahan, gas butana, cat semburan aerosol

Agen Menghakis
Contoh: Asid, beralkali, termasuk bateri asid plumbum, merkuri

Barang Berbahaya
Contoh: Bahan berbahaya

Bahan Pengoksidaan
Contoh: penjana oksigen, peroksida, agen peluntur

Barangan Pengebumian / Pengebumian
Contoh: Keranda, tempayan, abu yang dibakar

Bahan tidak bermoral
Contoh: Sebarang bahan yang dianggap tidak bermoral oleh pihak berkuasa

Kami menawarkan rangkaian besar unit storan standard serta unit yang dipesan lebih dahulu untuk sebarang saiz yang anda perlukan dalam kemudahan simpanan selamat terkawal iklim kami. Gunakan kami kalkulator simpanan untuk menentukan saiz bilik yang anda perlukan.

Jika saiz unit yang anda inginkan tersedia di kemudahan kami, maka ya, anda boleh beralih ke unit yang lebih besar untuk lebih sesuai dengan keperluan storan anda. Pembantu khidmat pelanggan kami akan dapat membantu anda dalam peralihan itu.
Tiada tempoh penyimpanan minimum tetapi kami beroperasi pada kitaran pengebilan bulanan supaya anda akan dibilkan untuk storan minimum sebulan.
Pihak berkuasa kerajaan seperti kastam dan polis mempunyai hak berkanun yang membolehkan mereka melawat unit angkasa anda dengan dokumentasi yang berkaitan. Mengikut perjanjian penyimpanan kami, kami akan bekerjasama sepenuhnya dengan semua pihak berkuasa kerajaan apabila mereka mempunyai sebab yang munasabah untuk mengesyaki bahawa aktiviti yang menyalahi undang-undang atau mungkin menyalahi undang-undang dijalankan di kemudahan simpanan diri kami. Tahap kerjasama kami termasuk membenarkan pihak berkuasa ini memeriksa unit storan anda.

Billing

Terdapat deposit yang boleh dikembalikan, yang sama dengan sewa sebulan. Apabila anda meninggalkan Cube Self Storage, dengan syarat anda telah memberi kami satu bulan notis bertulis dan anda meninggalkan bilik anda dalam keadaan yang sama seperti semasa anda memulakan tempoh sewaan anda, deposit anda akan dikembalikan kepada anda.

Kami menjalankan kitaran pengebilan pertama bulan. Untuk bulan kalendar pertama storan anda, anda akan dicaj dari hari kotak yang dibungkus anda telah disimpan dengan selamat hingga akhir bulan itu, dan kemudian pada hari pertama setiap bulan kalendar berikutnya. Anda akan bertanggungjawab untuk caj simpanan sebulan penuh tanpa mengira tarikh anda ingin item anda dihantar dan storan anda ditamatkan.

Pembungkusan & Logistik

Kami boleh mengesyorkan perkhidmatan penyingkiran yang sangat baik atau boleh menyediakan perkhidmatan pengumpulan atas permintaan.
Ya, kami menawarkan troli dan pelbagai peralatan bergerak untuk membantu anda memindahkan barang-barang anda ke dalam kemudahan simpanan diri kami.

Ya, kami menjual rangkaian penuh bahan pembungkusan termasuk kotak penyimpanan, beg dan bungkus gelembung - anda boleh menghubungi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Quote Pantas

Quote Pantas
Tutup

Waktu Perniagaan Hari Keputeraan Yang di-Pertuan Agong

Daulat Tuanku

[NOTIS CUTI]

Sila ambil perhatian tentang waktu buka khas kami semasa cuti!

Waktu Buka Cuti Perkhidmatan Pelanggan:

6hb Jun 2022 - 9 pagi - 4 petang

7 Jun 2022 – Waktu Buka Biasa

Kemudahan storan kami kekal dibuka semasa Hari Keputeraan Yang di-Pertuan Agong dan semua pelanggan storan sendiri boleh mengakses unit mereka seperti biasa.

×