EnglishMalay

Pendidikan Penjagaan Kesihatan Laerdal – Membantu Menyelamatkan Nyawa

Petugas barisan hadapan dan kakitangan perubatan telah dipuji sebagai wira-wira kerana mereka telah berjuang tanpa jemu untuk memastikan kita selamat melalui wabak ini. Bagi kakitangan perubatan untuk mendapatkan pendidikan dan latihan yang mereka perlukan untuk menyelamatkan nyawa, adalah satu tugas yang penting. Ini adalah tugas yang Laerdal ambil berat kerana mereka bersemangat dalam memastikan pendidikan penjagaan kesihatan boleh diakses dan mudah dicari.

Bulan ini, kami menampilkan Laerdal, pelanggan kerja bersama dan simpanan terbaru kami sebagai cerita seluas 1 kaki persegi kami. Kami bercakap dengan Azad Suan, Pengurus Saluran ASEAN untuk mengetahui lebih lanjut tentang Syarikat dan perkara yang mereka lakukan.

Apa yang Laerdal lakukan?

Menariknya semasa kami membaca tentang Syarikat, Laerdal telah ditubuhkan sebagai sebuah syarikat penerbitan dan mainan buku kanak-kanak. Kerja perintis Laerdal dalam plastik lembut akan pergi dan kemudiannya digunakan untuk menghasilkan manikin pertama yang digunakan untuk latihan resusitasi, mengubah keseluruhan perjalanan Syarikat.

Laerdal bermula di Malaysia pada 2001 dengan nama Laerdal Hospiline dan ditukar kepada Laerdal Malaysia pada 2008. Perniagaan ini tertumpu terutamanya pada pendidikan penjagaan kesihatan dan peranti perubatan. “Ia adalah bidang kerja yang sangat khusus dan pasukan sangat berdedikasi kepada misi kami Membantu Menyelamatkan Nyawa melalui kemajuan resusitasi, penjagaan pesakit dan inisiatif kesihatan global. Produk dan program Laerdal digunakan oleh organisasi sukarela, institusi pendidikan, hospital, tentera di seluruh dunia” jelas Azad.

Beliau meneruskan, “kami percaya pada misi kami- membantu menyelamatkan nyawa dan matlamat kami- membantu menyelamatkan 1 juta nyawa setiap tahun menjelang 2030 dan visi kami – Tiada sesiapa pun harus mati atau hilang upaya secara tidak perlu semasa kelahiran atau akibat penyakit tiba-tiba, trauma, atau kesilapan perubatan dan oleh itu latihan dan penggunaan peranti perubatan yang betul adalah sangat penting untuk merealisasikan misi ini.

Laerdal Malaysia mempunyai pasukan kecil dan hebat terdiri daripada 4 orang yang berpangkalan di pejabat Cube Co-Working yang bekerja keras untuk memastikan produk dan perkhidmatan mereka sampai kepada profesional yang betul.

Pasukan Laerdal Malaysia

Azad menjelaskan kepada kami bahawa bekerja dalam industri perubatan, terutamanya dalam era pasca-pandemi telah memberi kesan kepada bagaimana mereka melakukan, apa yang mereka lakukan. “Dalam perniagaan kami, kami telah melihat peningkatan jumlah panggilan jualan maya dan bukannya pertemuan jualan secara bersemuka sebanyak lebih daripada 40% semasa wabak. Penyelesaian produk maya dan fizikal kami membantu barisan hadapan dan pendidik penjagaan kesihatan kami mendapat bantuan yang mereka perlukan pada masa ini. Kami membezakan diri kami daripada persaingan dengan kekal setia kepada misi dan visi Syarikat untuk menyelamatkan nyawa” jelasnya lagi.


Mengapa Memilih Cube Bekerjasama dan Menyimpan Diri?
“Kami sedang mencari ruang kerja bersama bersama penyelesaian penyimpanan, kerana gudang kami dipindahkan ke Singapura. Kami memerlukan kawasan storan untuk menyimpan unit demo kami dan kawasan kerja bersama untuk pasukan kami bekerja, kami mendapati Cube Co-Working adalah satu-satunya tempat yang menawarkan gabungan ini. Kami ingin mempunyai pejabat peribadi untuk pasukan kami yang juga cukup luas yang membolehkan kami melakukan lawatan/demo jualan maya dan akses mudah ke storan unit demo. Dengan suite peribadi dan unit storan Cube Co Working, kami boleh melakukan kedua-duanya” Azad memberitahu kami.

Suite Office + Unit Penyimpanan Sendiri Laerdal memberi mereka semua kebolehaksesan dan ruang berfungsi yang mereka perlukan.

Bagaimana Anda Boleh Dihubungi?

Kami bertanya kepada Azad, bagaimana kebanyakan bakal pelanggan mereka menemui mereka. Dia memberitahu kami bahawa kerana kebanyakan pelanggan mereka adalah daripada industri penjagaan kesihatan dan pendidikan, mereka mendapat kebanyakan kenalan mereka melalui cadangan dan dari mulut ke mulut. Walau bagaimanapun, kami boleh didapati dengan mudah melalui carian google cepat nama syarikat kami atau melalui Facebook. Laman web Laerdal ada di sini https://laerdal.com/us/

At Kiub Penyimpanan Diri and Bekerjasama, kami memimpin daripada pelanggan kami dan keperluan individu mereka. Sama seperti yang telah kami lakukan untuk Laerdal, kami boleh menetapkan ruang mengikut keperluan syarikat anda. Kami berbangga dalam memahami keperluan pelanggan kami dan mencipta penyelesaian yang praktikal, kos efektif dan berfungsi. Hubungi pasukan perkhidmatan pelanggan kami dengan menghantar e-mel cs@cubeselfstorage.my hantarkan WhatsApp kami di +6014 9613565 atau hubungi kami di 03-7772 9171 sekarang untuk sebut harga peribadi percuma anda sendiri!

Kongsi Catatan Ini:

Kongsi di facebook
Kongsi pada WhatsApp
Kongsi di twitter
Kongsi di LinkedIn
Kongsi di reddit
Kongsi digg
Kongsi melalui e-mel
Kongsi di cetak

Posts yang berkaitan:

Kisah Pelanggan

Penarafan Google

4.9 ulasan 227

  • Gambar Profile Shaharum Ramli ★ ★ ★ ★ ★ seminggu yang lalu
    Kemudahan ini sangat mudah dan selamat. Kami menyimpan barang-barang kami selama lebih dua tahun di sini. Lebih penting perkhidmatan ... Lagi daripada kakitangan sangat baik! Responsif dan berorientasikan pelanggan. Kakitangan yang kami uruskan ialah Visa, dan dia membantu kami sepanjang proses perpindahan keluar. Tanpa bantuannya, ia akan menjadi agak menyusahkan. Dia membuatnya sangat mudah. Bagus!
  • Gambar Profile Sia Hee Leong ★ ★ ★ ★ ★ minggu 2 lalu
    Pengalaman indah disediakan oleh Visa, Nina, Nurul untuk membantu menyediakan unit storan dalam masa sejam! Sangat mengesyorkan kepada ... Lagi simpan barang anda. Tempatnya bersih, kemudahan yang terang benderang.
  • Gambar Profile Teknologi AMKA ★ ★ ★ ★ ★ sebulan yang lalu
    Pengalaman saya dengan Cube Self Storage sangat positif setakat ini. Kakitangan sangat membantu dan mesra. Harga sangat ... Lagi munasabah dan kemudahan mereka bersih dan diselenggara dengan baik.

Quote Pantas

Quote Pantas
Tutup

Waktu Perniagaan Hari Keputeraan Yang di-Pertuan Agong

Daulat Tuanku

[NOTIS CUTI]

Sila ambil perhatian tentang waktu buka khas kami semasa cuti!

Waktu Buka Cuti Perkhidmatan Pelanggan:

6hb Jun 2022 - 9 pagi - 4 petang

7 Jun 2022 – Waktu Buka Biasa

Kemudahan storan kami kekal dibuka semasa Hari Keputeraan Yang di-Pertuan Agong dan semua pelanggan storan sendiri boleh mengakses unit mereka seperti biasa.

×