EnglishMalay

Perkhidmatan Pemindahan dan Penyimpanan Rumah

Biar kami mengubah langkah anda yang penuh tekanan kepada peralihan yang lancar.

Di Cube, kami juga menawarkan rangkaian perkhidmatan pemindahan dan penyimpanan rumah pakar yang direka untuk memenuhi keperluan dan keperluan yang berbeza. Kami memahami bahawa perniagaan yang berbeza mempunyai keperluan yang berbeza, dan dengan lebih daripada 25 tahun pengalaman daripada pakar UK, kami menyediakan perkhidmatan berkualiti tinggi, disesuaikan dengan keperluan anda.

Syarikat Packer dan Mover

Pembungkusan & Pemindahan Profesional

Bosan mengangkat kotak dan bergelut dengan bungkus gelembung? Perkhidmatan pembungkusan dan pemindahan profesional kami mengendalikan segala-galanya daripada barangan kaca yang halus kepada perabot besar. Kami memastikan barang tersebut sampai ke destinasi dengan selamat dengan kelajuan terpantas.

Pengurusan projek

Perkhidmatan peribadi kami termasuk perancangan teliti, pembungkusan profesional, pengangkutan selamat, penyelesaian penyimpanan dan juga bantuan membongkar. Cube boleh memberi anda perkhidmatan pemindahan dan penyimpanan rumah tanpa tekanan.

Pemindahan Kiub dan Penyimpanan Gudang

Penyelesaian Penyimpanan Gudang

Kami menawarkan pelbagai saiz storan. Daripada unit Cube Self Storage ke gudang atas permintaan untuk penyimpanan pukal. Pilihan storan kami membolehkan anda memulakan secara kecil-kecilan dan meningkatkan tanpa mengeluarkan peluh.

Penyimpanan Selamat Kiub Penyimpanan Sendiri

Pilihan Storan Selamat & Peribadi

Perkhidmatan penyimpanan selamat yang membantu untuk pemindahan rumah. Sistem akses kad pintu dan kunci persendirian yang hanya boleh diakses oleh anda.

Penyelesaian Perpindahan dan Penyimpanan Perniagaan

Penyelesaian yang disesuaikan untuk keperluan perniagaan anda yang unik

Jangan biarkan logistik melambatkan anda. Perkhidmatan komprehensif kami, termasuk penempatan semula pejabat, pengalihan peralatan IT, penyewaan peti dan banyak lagi, menyelaraskan operasi anda dan membantu anda berkembang maju.

PERMINTAAN UNTUK PANGGILAN BALIK

Kami sentiasa bersedia untuk berbincang

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan sila lengkapkan butiran anda di bawah dan ahli pasukan kami akan menghubungi anda semula.

Cube Self Storage PJ Facility

Alamat

2A, Jalan 51a/243, Seksyen 51a, 46100 Petaling Jaya, Selangor

Hubungi Kami

WhatsApp Sahaja: +6014 9613565
Mobile: + 6019 4914639
Pejabat: +603 77729171

Quote Pantas

Quote Pantas
Tutup

Waktu Perniagaan Hari Keputeraan Yang di-Pertuan Agong

Daulat Tuanku

[NOTIS CUTI]

Sila ambil perhatian tentang waktu buka khas kami semasa cuti!

Waktu Buka Cuti Perkhidmatan Pelanggan:

6hb Jun 2022 - 9 pagi - 4 petang

7 Jun 2022 – Waktu Buka Biasa

Kemudahan storan kami kekal dibuka semasa Hari Keputeraan Yang di-Pertuan Agong dan semua pelanggan storan sendiri boleh mengakses unit mereka seperti biasa.

×