EnglishMalay

Simpanan Bagasi Kawalan Iklim

Sesuai untuk Pelajar Antarabangsa, Ekspatriat & Kerap Pengembara

Jika anda seorang pelajar antarabangsa, atau memerlukan ruang simpanan bagasi sementara semasa anda melancong ke luar negara, datang berbincang dengan kami! 

Perkhidmatan penyimpanan kami sesuai untuk mendapatkan mobiliti tambahan dan mengurangkan kos kargo anda. Angkat bagasi anda semasa masuk semula ke Malaysia, dan kembalikan kehidupan anda ke landasan yang betul.

Ciri yang paling penting dalam ruang simpanan kami ialah kawalan iklim dan kelembapan 24/7. Bagasi anda akan kekal segar untuk masa yang lebih lama dan kurang terdedah kepada kerosakan.

Dikawal Iklim

Elakkan kerosakan lembapan dan kelembapan untuk beg, buku, pakaian, seni, dokumen dan barang rapuh anda yang lain. Bilik simpanan kawalan iklim kami yang tepat adalah yang terbaik dalam industri.

Ruang Penyimpanan Fleksibel

Simpanan Bagasi Fleksibel

Dapatkan unit storan anda sendiri, antara 16 SF hingga 250 SF. Kongsi dengan rakan anda dan bahagikan bil. Untuk kadar yang lebih rendah, tanya kami tentang perkhidmatan simpanan bagasi terbuka kami.

Penyimpanan Selamat

Keselamatan & Pencegahan Kebakaran 24/7

Kemudahan canggih kami dilengkapi sepenuhnya dengan pemantauan CCTV, penggera kebakaran dan pengesanan asap untuk mengelakkan sebarang kehilangan atau kerosakan yang tidak diingini.

Tempoh-Penyimpanan Fleksibel

Tempoh Penyimpanan Fleksibel

Hanya perlukan simpanan untuk cuti semester? Tiada masalah. Kami boleh memenuhi keperluan anda, dengan tempoh penyimpanan minimum yang diperlukan hanya sebulan.

Penyelesaian Penyimpanan Sehenti

Tiada masa untuk meletakkan beg anda? Kami akan membantu anda mengatur perkhidmatan pembungkusan dan pemindahan. Bersantai sementara kami datang untuk mengambil bagasi anda dan memindahkannya ke kemudahan simpanan bagasi kami yang selamat.

Jaminan Padanan Harga Rock-Solid Kami

Temui pilihan simpanan bagasi yang lebih murah? Hantarkan sahaja sebut harga yang anda terima dan kami akan memadankan harga.

** Tertakluk pada terma & syarat

Quote Pantas

Quote Pantas
Tutup

Waktu Perniagaan Hari Keputeraan Yang di-Pertuan Agong

Daulat Tuanku

[NOTIS CUTI]

Sila ambil perhatian tentang waktu buka khas kami semasa cuti!

Waktu Buka Cuti Perkhidmatan Pelanggan:

6hb Jun 2022 - 9 pagi - 4 petang

7 Jun 2022 – Waktu Buka Biasa

Kemudahan storan kami kekal dibuka semasa Hari Keputeraan Yang di-Pertuan Agong dan semua pelanggan storan sendiri boleh mengakses unit mereka seperti biasa.

×