EnglishMalay

Penyimpanan Dokumen Selamat untuk PKS

Kecilkan Saiz Pejabat Anda. Lindungi Dokumen Penting Anda.

Tidak kira saiz perniagaan anda, anda mungkin mempunyai banyak dokumen kawal selia yang perlu anda simpan dengan selamat selama bertahun-tahun.

Di Cube, kami boleh membantu anda menjimatkan kos sewa dengan penyelesaian penyimpanan dokumen kami. Dengan kawalan iklim dan pilihan storan yang fleksibel, anda boleh menyimpan dokumen anda dengan selamat di kemudahan kami.

Kini anda boleh menuntut semula ruang berharga untuk aktiviti menjana pendapatan atau mengembangkan pasukan anda. 

Dikawal Iklim

Cegah kerosakan lembapan dan kelembapan untuk fail, folder, perjanjian, bil dan dokumen yang diaudit anda. Kemudahan penyimpanan kawalan iklim kami yang tepat menyimpan rekod anda dalam keadaan baik selama bertahun-tahun.

Penyimpanan Rak atau Bertindan

Bermula pada hanya 16 sf, anda boleh menyusun dokumen anda dan menjimatkan ruang dalam unit storan peribadi anda. Anda juga boleh memasang rak anda sendiri untuk mendapatkan semula dokumen semasa dengan lebih mudah.

Penyimpanan Selamat

Keselamatan & Pencegahan Kebakaran 24/7

Kemudahan canggih kami dilengkapi sepenuhnya dengan pemantauan CCTV, penggera kebakaran dan pengesanan asap untuk melindungi dokumen perniagaan penting anda.

Diskaun Storan Jangka Panjang

Lebih lama anda menyimpan, lebih baik tawarannya. Kadar simpanan dokumen selamat kami adalah yang paling rendah dalam industri dan kami sentiasa cuba memberikan anda nilai terbaik untuk wang.

Peti

Penyelesaian Penyimpanan Sehenti

Perlukan bantuan untuk memindahkan dokumen anda ke dalam storan? Bercakap dengan kami tentang perkhidmatan kedai sehenti kami, dan kami akan melibatkan penggerak dan pembungkus untuk membantu anda menyelesaikan segala-galanya tanpa kerumitan.

Jaminan Padanan Harga Rock-Solid Kami

Temui pilihan penyimpanan dokumen yang lebih murah? Hantarkan sahaja sebut harga yang anda terima dan kami akan memadankan harga.

** Tertakluk pada terma & syarat

Quote Pantas

Quote Pantas
Tutup

Waktu Perniagaan Hari Keputeraan Yang di-Pertuan Agong

Daulat Tuanku

[NOTIS CUTI]

Sila ambil perhatian tentang waktu buka khas kami semasa cuti!

Waktu Buka Cuti Perkhidmatan Pelanggan:

6hb Jun 2022 - 9 pagi - 4 petang

7 Jun 2022 – Waktu Buka Biasa

Kemudahan storan kami kekal dibuka semasa Hari Keputeraan Yang di-Pertuan Agong dan semua pelanggan storan sendiri boleh mengakses unit mereka seperti biasa.

×