EnglishMalay

Storan Mini Kiub

Mulakan secara kecil-kecilan, Naik taraf pada bila-bila masa.

Penyimpanan Kotak Mini Kiub

Cube Mini Box Storage memberikan anda penyelesaian yang mudah dan fleksibel untuk menyimpan barang anda. Daripada perlu mengisi loker atau keseluruhan unit storan, anda kini boleh menyimpan mengikut kotak. 

Berapa banyak kotak Cube Mini yang anda ingin simpan atau berapa lama anda ingin menyimpannya terpulang kepada anda sepenuhnya. Anda juga boleh menambah atau mengurangkan kotak apabila diperlukan. 

Sama ada anda ingin mengumpul dan menghantar kotak sendiri atau memerlukan bantuan daripada pihak ketiga kami untuk mengumpul dan menghantar bagi pihak anda, terpulang kepada anda sepenuhnya. Seperti yang kita katakan: "Storan anda, cara anda".

Penyimpanan Kotak Mini Kiub

Bagaimana Penyimpanan Kotak Mini Kiub Berfungsi?

Penyimpanan Pintu ke pintu yang mudah

LANGKAH 1: PENDAFTARAN

Daftar dalam talian di sini atau mesej kami melalui WhatsApp + 601 49613565 atau hubungi kami di + 603 77729171 untuk membincangkan keperluan dan keperluan storan anda.

LANGKAH 2: DROP-OFF/SELF COLLECT

Kami boleh menguruskan kotak atau peti untuk dihantar ke rumah/pejabat anda. Kotak Spare Cube Mini juga boleh dihantar kepada anda melalui pengangkut pihak ketiga kami. Atau anda boleh mengumpulnya sendiri, pada masa anda sendiri yang paling sesuai dengan keperluan anda.

LANGKAH 3: KOLEKSI

Kami akan mengumpul kotak simpanan yang dibungkus untuk disimpan di kemudahan berhawa dingin, bersih dan selamat kami.

LANGKAH 4: PENGHANTARAN

Apabila anda mahukan kotak/peti anda, beritahu kami 1 hari lebih awal dan kami akan menguruskan penghantaran melalui pengangkut pihak ke-3 kami. Atau anda boleh mengambilnya sendiri.

Rangkaian Peti Plastik & Kotak Kadbod Kiub

Peti plastik Cube menawarkan pilihan yang berguna dan boleh dipercayai apabila anda perlu memindahkan barang dengan selamat. Mesra alam dan tahan lama, mereka menawarkan ketenangan fikiran bahawa barangan anda mempunyai perlindungan yang terbaik. Jadi anda boleh yakin bahawa barangan anda selamat dan terjamin. 

Peti Besar

(L: 65” x W: 21” x H: 23” )

Peti terbesar kami sangat sesuai untuk menyimpan barang yang lebih besar atau lebih besar

Peti Standard

(L: 65” x W: 16” x H: 12.8”)

 Sangat serba boleh dan boleh digunakan untuk mengangkut pelbagai jenis barang.

Peti Panjang

(L: 41.3” x W: 16.7” x H: 13.4”)

Peti terpanjang kami sangat sesuai untuk mengangkut dan menyimpan fail kotak

Kotak Sederhana

(L: 18.5″ × W: 13.5″ × H: 13.5″)

Kotak kadbod sederhana dengan logo Cube Self Storage dicetak

Kotak Besar

(L: 18″ × W: 18.5″ × H: 20.5″)

Kotak kadbod besar dengan logo Cube Self Storage dicetak

Kod QR Pada Kotak Mini Kiub

PINDAH MASUK

Langkah 1:Kakitangan kami akan memasukkan butiran simpanan anda seperti nama, bilangan kotak penyimpanan, tarikh pindah masuk dan lokasi kotak ke Sistem QR kami.

Langkah 2: Lekatkan kod QR yang memaut ke sistem pada kotak anda.

PINDAH

Langkah 1: Kakitangan kami akan menyemak lokasi kotak anda dari sistem QR kami dan membuat rekod perpindahan keluar.

Langkah 2: Imbas kod QR pada kotak untuk pengecaman dan pengesahan untuk memastikan anda mempunyai kotak yang betul.

Soalan Lazim Penyimpanan Kotak Mini Kiub

Bagaimana Cube Mini berfungsi?

Ia mudah! Hanya hubungi kami atau isi borang hubungan dalam talian kami dan kami akan menghubungi untuk menyediakan sebut harga untuk anda. Bergantung pada sama ada anda menghantar sendiri kotak atau memerlukan kami mengaturkan pengangkut pihak ketiga, terpulang kepada anda sepenuhnya

Anda boleh menyimpan hampir apa sahaja kecuali:

– Bahan hidup, seperti haiwan dan tumbuhan
– Barangan berbahaya seperti cecair mudah terbakar atau bahan letupan
– Barangan mudah rosak seperti makanan
– Barangan yang tidak dibenarkan atau haram seperti senjata api.

NB Kastam dan polis mempunyai hak berkanun yang membolehkan mereka membuka kotak anda.

Kotak plastik tahan lama kami jauh lebih mesra alam daripada kotak kadbod biasa. Ia boleh diguna semula jadi mengurangkan jumlah sisa yang dihantar ke tapak pelupusan sampah dan pada akhir kitaran hayat mereka boleh dikitar semula.

Tidak! Kotak Cube Mini anda akan dimeterai dengan pengedap keselamatan bernombor unik. Melainkan kami mempunyai kebimbangan undang-undang yang sah atau berada di bawah arahan daripada pegawai kastam atau polis, kami tidak akan membuka kotak anda.

Gudang kami mempunyai pemantauan 24 jam, penggera kebakaran dan pengesan asap. Item anda tidak boleh berada di bawah penjagaan yang lebih selamat. Kami juga boleh menawarkan storan terkawal iklim pakar untuk item seperti wain yang memerlukan langkah berjaga-jaga tambahan apabila ia disimpan.

Ya! Kutipan dan penghantaran sendiri adalah digalakkan pada bila-bila masa semasa waktu operasi kami.

Ya, insurans disertakan semasa membungkus item standard bermula dari nilai MYR 1,000. Jika anda perlu menyimpan barang rapuh atau mewah, anda mungkin memerlukan penutup yang berbeza. Sila bercakap dengan ahli pasukan kami untuk butiran lanjut.

Pembungkusan kotak Cube Mini anda

Tiada berat minimum, tetapi barang yang disimpan dengan kami mestilah tidak melebihi 20KG setiap Kotak atau setiap Item (termasuk berat kotak)

Kotak datang dengan penutup yang penting; sebaik sahaja ini ditutup, kami akan memberikan anda meterai yang selamat dan bernombor untuk mengunci kotak dengan selamat dan memastikan kandungan anda selamat dan tidak boleh diusik.

Ya! Kotak anda akan disebut pada saiz kotak terdekat yang kami ada.

Jika anda memerlukan tangan untuk mengemas kotak anda, sila bercakap dengan ahli pasukan kami atau hubungi kami untuk membincangkan keperluan anda dengan lebih terperinci.

Perkhidmatan Kutipan & Penghantaran

Kami menggunakan pengangkut pihak ketiga yang dipercayai untuk memindahkan kotak anda yang mempunyai rekod prestasi hanya mempromosikan standard perkhidmatan yang luar biasa.

Kotak anda boleh diangkut dalam pengangkutan anda sendiri atau oleh salah satu rakan kongsi logistik pihak ketiga kami. Kotak itu sendiri memberikan perlindungan yang tahan lama jadi tidak perlu risau barang anda mungkin rosak semasa transit. 

Tiada had untuk jumlah yang anda boleh minta, dan kami menjadualkan kutipan dan penghantaran secepat mungkin. Sila bercakap dengan pasukan kami apabila anda perlu mengatur kutipan atau penghantaran. Sila ambil perhatian bahawa jika anda memerlukan penghantaran atau kutipan lanjut melebihi penghantaran dan kutipan percuma anda untuk bulan tersebut, caj penghantaran tambahan akan dikenakan.

Jika anda telah berpindah ke alamat baharu, kami berbesar hati untuk menghantar ke kediaman baharu anda, cuma beritahu kami di mana anda memerlukan penghantaran untuk pergi. Walau bagaimanapun, kami perlu mengenakan bayaran menukar alamat.

Anda hanya boleh datang ke kemudahan untuk mengambilnya atau menghubungi kami atau menggunakan borang dalam talian kami dan kami dengan senang hati akan mengaturkan bahawa barangan anda dihantar kepada anda dan kami boleh menjawab sebarang pertanyaan pengebilan akhir yang anda ada.

Dikuasai oleh

Quote Pantas

Quote Pantas
Tutup

Waktu Perniagaan Hari Keputeraan Yang di-Pertuan Agong

Daulat Tuanku

[NOTIS CUTI]

Sila ambil perhatian tentang waktu buka khas kami semasa cuti!

Waktu Buka Cuti Perkhidmatan Pelanggan:

6hb Jun 2022 - 9 pagi - 4 petang

7 Jun 2022 – Waktu Buka Biasa

Kemudahan storan kami kekal dibuka semasa Hari Keputeraan Yang di-Pertuan Agong dan semua pelanggan storan sendiri boleh mengakses unit mereka seperti biasa.

×